Dino van Moorsel bouw & wonen Hoe kiest u de juiste keuken?

Hoe kiest u de juiste keuken?

Keukens Ede

 

Bij het kiezen van uw keuken, zorg ervoor om te begrijpen PSI. Deze PSI zal helpen bij het bepalen van de minimale grootte die nodig is voor uw nieuwe keuken. Dit wordt ook beoefend in woningen die willen verkopen. U kunt bladeren door verschillende ontwerpen van een keuken. We hebben een optie om een keuken die Google moet hebben genoemd het “Peng Shui-stijl” te maken. Het is gewoon een keuken waar de keuken evenwichtige elementen heeft om op te gaan in de omgeving. Er zijn vier basisrichtingen in de Feng Shui keuken. Om meer te weten te komen over de Feng Shui keuken, zal ik het misschien in eenvoudige woorden uitleggen.

De eerste is de breedte. Er moet ten minste twee meter verschil tussen het aanrecht en de aanwezigheid van een ander apparaat thuis. Het is voor mij niet grappig om een keuken te zien met een maximale afstand van twee voet tussen de koelkast, het fornuis en de oven.

De tweede is de plaatsing van ramen. Waar ramen zijn, mogen deze niet tegenover de deur zitten, anders kan de deur gemakkelijk worden gebroken. Ik weet niet hoe het komt, maar het gebeurt voortdurend. Het is beter om een raam de ruimte te geven en niet een solitair. Sommige ramen zitten in het midden en andere zitten aan de zijkant van de deur. Deze ramen kunnen gemakkelijk worden gebroken door de Moord beweging. Daarom is het beter om beide te combineren.

De derde is de ingang. Het is aan te raden deze in het oosten te plaatsen. Dit is om de gelukzaligheid van uw huis te verhogen.

Het vierde ding is de plaatsing van potten. Alle keukenaccessoires moeten op een respectabele plaats worden neergezet. Dit is om ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijk kan kijken naar het koken. Ik ben er ook zeker van dat u niet het verkeerde voedsel wilt eten. Het is beter om te voorkomen dat degene met scherpe Parings in het dat altijd onthouden om de messen hoeken te scherpen alvorens te eten. Terwijl ik in de zaal van het professionele restaurant was, leunde de eigenaar van dit restaurant over erpairing tegel in het toilet. Hij wilde het repareren omdat hij een serenade kreeg van het geluid van stromend water. Er was een zware betonnen plaat te zien onder het toilet. Er was geen breuk aan het badkamerraam, maar het toiletraam was kapot. Dus overtuigde hij me om een cursus toiletreparatie te volgen. Ik ben echt onder de indruk van de huiseigenaar.

Een ding dat ik moet zeggen en ik kan dit niet genoeg benadrukken, is ervoor te zorgen dat alle zware voorwerpen uit de keuken zijn. Als u klaar bent met het lezen van dit artikel, zult u nooit meer in de keuken willen komen. Het zal er zo druk zijn dat je geen zin meer hebt om verder te lezen.

en garderobe, niet aan de achterkant van de keuken.

Huisapparaat is aan de “achterkant” geplaatst. Niet in het midden van de kamer geplaatst.

Er mag geen deur naar de patio zijn vanuit de keuken.

De keukendeur bevindt zich altijd aan de voorkant van de keuken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.