Dino van Moorsel bouw & wonen Hoe maak je je huis schoon

Hoe maak je je huis schoon

rolluiken schoonmaken

 

Dit is een waargebeurd verhaal over hoe een huis wordt schoongemaakt. Het is ook een verhaal over hoe je je huis schoon kunt maken. De dingen weghalen die je niet in de buurt wilt hebben is een goede manier om te beginnen met schoonmaken: de manier om tapijt schoon te maken is door de dingen in je huis te verwijderen die je daar niet wilt hebben. Hetzelfde geldt voor het schoonmaken van je huis: je verwijdert de dingen om je heen die je er niet wilt hebben. Dit is een geweldige manier om je huis schoon te maken.

7 stappen om je huis schoon te maken:

1. Ophalen

Til alle rondslingerende voorwerpen, afval of rommel op en berg ze op.

2. Opruimen

Gemorste spullen in de keuken of kamers zijn moeilijk zelf op te ruimen. Begin met het opruimen van extra rommel als dat nodig is; zo niet, ga dan verder en verwijder het stof en de vlek. Gooi de inhoud van uw emmer in de vuilnisbak. Was het aanrecht met een warm sopje. Spoel af met een mild schoonmaakmiddel.

Stap 3. Opruimen

Deze stap is waarschijnlijk de moeilijkste. Ga je gang en stort je op de taak van het opruimen. Als u niet kunt beslissen welke kamer of ruimte u wilt opruimen, roep dan iedereen in het gezin bij elkaar en laat ze u helpen beslissen; dit is een goede gelegenheid om ze te leren niet te rommelig te doen! Raap de spullen op die niet in de kamer thuishoren en gooi ze in de vuilnis- of recyclingbak. Raap al het afval op en breng het naar buiten. Pak in deze stap de “spullen” op die in een kamer thuishoren en doe ze in een vuilniszak. Raap de dingen op die je wilt doneren. Verzamel wat je wilt doneren en koop het bij een liefdadigheidswinkel.

4. Stof en stoom

Haal voor deze stap een stoomreiniger en spuit in kieren en spleten. En, geloof het of niet, je moet met een vochtige doek over de kamer gaan om ingebed vuil te verwijderen. Zodra de kamer vochtig is, vult u de stoomreiniger met water en begint u met de stoomreiniging.

5. Schoon Huis

Ten slotte, veeg en dweil of stofzuig het hele huis en zorg ervoor dat je kleine hoekjes die uiteindelijk vuil aantrekken.

Veertig juli: F Byrdeth Day (Grup vragen)

Wil je mee om de zomer voorgoed voorbij te verklaren? En voor een dag in de wereld die net een beetje anders is? Laten we dan naar de boeken gaan!

Neem een plakboek en maak een lijst van alle problemen in uw huis. Maak een lijst van elk voorwerp dat niet functioneert of van voorwerpen die maar één nut hebben als je ze wilt houden.

In dit boek:

1. “Twee keer gebruik van kraanwater”, #1, Hoe te Section van plastic deksel opties uit één stuk.

2. “Feng Shui Uitgelegd”, Deel Vier – Welvaart Ideeën 1, 2, en 3, Oma’s Kast, en Het Geheime Leven van Oma.

3. Hoe gebruik je gewone huishoudelijke artikelen als decoratieve accenten om je huis opgeruimd te maken.

Het algemene idee is om het huis er bewoond en evenwichtig uit te laten zien. Het is een goed idee om alles op een logische manier op te bergen, te labelen en te bewaren. Bewaar bijvoorbeeld kleding die buiten het seizoen is in een houten kist. Zorg ervoor dat uw huis een ontspannende omgeving is waar u zich gelukkig, vredig en uitgenodigd voelt. Een schone, opgeruimde leefruimte zorgt ook voor communicatie, creativiteit en beweging en geeft u en uw kinderen positieve energie.

Er is meer artikelen en boeken komen binnenkort om u te helpen met de stappen om uw leven te ontruimen. Het is mijn hoop dat u samen met mij op de strijd van het bevrijden van ons huis van de rommel, die niet alleen uw huis, maar je leven ten goede zal komen.

Lees meer:

Glazenwasser Middelburg

Gevelreiniging 110 target zeeland, bergen op zoom, steenbergen en Roosendaal)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.