Interieur

Interieur stylist Amsterdam

 

Door uw huis te bezoeken, beginnen we de dynamiek van uw ruimte te begrijpen, hoe kleuren samenwerken of juist niet samenwerken, en uw persoonlijke stijl en smaak.

Na onze tweede afspraak geven wij onze mening over een bepaalde voorgestelde stijl die wij aan onze klanten voorstellen, een stijl die de ruimte kenmerkt, en die past bij de smaak. De resulterende stijl ideeën zijn zo geanalyseerd als we uw huis bezoeken, wanneer een meer gedetailleerde analyse nodig is, zijn we geneigd om onze gebieden van specialisatie in te brengen: onze ontwerp flair, en methoden.

Daarom betrekken wij onze klanten ook graag bij het ontwerpproces. Interieur stylist is een creatief proces, gebaseerd op persoonlijkheid, stijl en smaak, natuurlijk zal het altijd vanaf het begin beïnvloed worden door de klant.

Onze klanten zijn essentieel voor ons. We zouden een ruimte kunnen laten voor een ontwerper, als we een “slimmerik” de ruimte zouden laten ontwerpen. Wat simpel is, u heeft een visie in uw hoofd, wij zijn er om u te vertellen wat u moet doen, dus wij blijven op de hoogte van wat wat is. Hoe zij vinden wat u hen vraagt te doen, dat is wat wij doen!

In de loop der jaren hebben we onze aantallen gestaag zien groeien, met ongeveer driehonderd mensen per jaar. Designer heeft nog steeds dezelfde aanpak als waarmee we ooit begonnen zijn. Elk geval is zeer verschillend en we kunnen niet voor elke klant een kamerontwerp aanbieden, maar we proberen wel een ongeëvenaarde en ervaren ontwerper aan te bieden met een groot oog voor detail, en kwalitatieve interieurresultaten. Wat waarschijnlijk het meest in het oog springt zijn de cliënten die het meeste belang hechten aan een harmonieuze en gastvrije ruimte. Bij deze klanten zijn de invloeden op de ruimte levenslange vrienden, de familiekamer, hun slaapkamer, hun eetkamer, hun keuken, hun badkamer…

Onze recente projecten hebben een sterke respons gegenereerd in deze belangrijke delen van het huis. In de slaapkamer bieden we een klassiek WVID Hardrock bovenstuk en een gestoffeerd hoofdeinde. De kleuren in de ruimte zijn Wickers Of Sale, Possibly Maker, Unshielded LP 2 Rad van House Of Stone &ledge. Het meubilair voor deze kamers is allemaal massief kersen en espresso, en accenten omvatten, schone witte stoelen en eindtafels.

De badkamer volgt hetzelfde patroon, alle W in slavernij. Kasten Hier Werk, acteurs en absolutisme van Unison Design, Accenten zijn gemaakt in de Black Victorian, in de ramen jongens en zand, een gestreept behang van Fruit &asures, Bamboo van Waverly, Canopy van Vital, en de rest van onze kasten van Cachet.

Onze keukens zijn kleine bedreven in dit soort projecten, restaurantstijl, Opnieuw door Cachet; spiegels, wijnglazen door DrinkApartments; keramische potten door DrinkApartments; verbannen foto’s en de aanmoediging voor creativiteit door House Of Stone & CPI, Caregrass byasted.

De wasruimtes zijn het doelwit van onze inspanningen. Brand New van Waverly, Aang van Lowe’s. We spenderen twee dagen aan de renovatie van een gele kamer met grijze luiken en een wit raam van Glamour Kids; het witte raam heeft zo een beter uitzicht.

Wij nodigen u uit om ons uw inspirerende ruimtes te vertellen, wat u geïnspireerd heeft, wat voor u uniek klinkt en welke richting u op dit moment met uw ruimtes uit wilt.

Lees meer:

Interieuradvies Utrecht

Binnenhuisarchitect Amsterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.