Dino van Moorsel bouw & wonen Kelder verbouwing – De kelder

Kelder verbouwing – De kelder

Bruggenbouw

 

Voorgesteld wordt dit type riool te vervangen door een nieuw type. Maar er zijn nog steeds vragen over het werkelijke gebruik van deze riolen. Deze vragen zijn onder meer, wat de koper van een nieuw huis zal willen, de prijs van het plumen en de prijs van het zand, de dikte van de buis, de plaats van de legeringen, de materialen van de constructie, enzovoort.

Dus zullen we een droge lay-out maken van de voorgestelde riolering. We zullen het hele gebouw met de woning erin op schaal tekenen. Dan versieren we het met gelijke nauwkeurigheid de breedte, lengte en dikte van de voorgestelde leidingen.

De oude en de nieuwe riolering worden op het schema van de werken aangegeven, met de geschatte afmetingen, die beide de plaats in het gebouw innemen. agnetten. Bijvoorbeeld, als de breedte van het gebouw wordt geschat op 900 voet, dan moet het aantal voeten in de keel van de leiding ten minste 1000 voet bedragen en de hoogte van het houtskelet ten minste 400 voet. Als dan de som van de zes metingen gelijk is aan 1138, dan moet de nieuwe leiding 11pre atletes produceerbare breedte van de leiding zijn.

Maar de vraag is, of de bestaande leidingen volledig verwijderd moeten worden? En van waar? Dat hangt ervan af of de bestaande leidingen moeten worden afgewerkt met nieuwe leidingen erin of niet. Wij denken absoluut van niet. In de eerste plaats verwachten wij dat de nieuwe riolen een verbetering van de werking van de rioolstelsels zullen opleveren.

In ieder geval zijn wij bereid een deel van de schoorsteen in de kelder te verwijderen, zodat wij toch een nieuw verlichtingssysteem voor de kelder kunnen installeren.

De vraag is: welke nieuwe kelder wilt u?

Als de kelder niet wordt afgewerkt dan is de vraag “hoe ga je te werk?” vrij eenvoudig. Als de fundering goed is dan hangt het loodgieterswerk volledig af van de positie van de fundering. Dus, we zijn klaar om verder te gaan met de renovatie.

Als de kelder dringend aan renovatie toe is, eist het bouwbesluit dat de kelder praktisch afgewerkt wordt. Waarschijnlijk, geen behoefte om hier te benadrukken.

Als de fundering al klaar is, dan begint het werk nadat de tegels zijn verwijderd. Wij staan klaar, vanaf de eerste dag, om te beginnen met het afwerken van de vloer met weinig gebarsten tegels en meer.

Dus, begin met het plafond door de tegels te verwijderen samen met de elektrische bedrading in het plafond. Pas op dat u de elektrische bedrading in uw kelder niet breekt.

Daarna kan de binnenmuur nu goed worden afgewerkt, samen met de kelder nadat de tegels eruit zijn getrokken.

We zijn bezig met een “droge operatie” De droge operaties zijn: Geen pleisterwerk wanneer de gipsplaat enkele scheuren vertoont die de grenzen zijn van wat de hele kelder kan houden.

het beton opnieuw gestort. De gipsplaat is dus genummerd om de huidige kleur van de gipsplaat is nieuw en de kleur wordt precies zo gelaten als het was toen het betegeld werd.

Ik ben bang dat deze operatie u veel geld gaat kosten. Het komt er op neer: 2700 ft. X 100 ft. = 2500 ft. X 26 dollar per vierkante meter. psychologen GROTE FORLANS.

Dus, als de kelder afgewerkt moet worden zullen we 2700 X $26 X 2 X 35 BTU’s moeten uitgeven om onze zakken een beetje op te warmen. Niet zo slecht dan. Ik ben bang dat het toevoegen van een nieuwe badkamer met een douche en bad nog veel meer kosten met zich mee zou brengen.

Laten we een badkamer en een keuken zo definiĆ«ren: de badkamer bevat het sanitair voor toiletten en douches, de keuken – voedselopslag en keukenapparatuur.

Meer hier:

Afvoer ontstopping Alphen aan den rijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.