Lichtontwerp

Lichtontwerper

 

Wij zorgen voor de berekeningen, voorschriften en doelstellingen. In feite worden wij de architect van de ruimte en het doel van de lichtontwerper. Zelfs als het in de eerste plaats verlichting is die u verzorgt, wat een eenvoudige taak zou zijn, kunt u uw verbeelding gebruiken om prachtige momenten te creëren, in uw eigen huis, op uw kantoor – en alles daartussenin.

Misschien denkt u bij uzelf, dat is leuk voor het grote huis in New York maar hoe zit het in de badkamer? Of de keuken in Miami of de slaapkamer boven uw oh nee, die wordt niet verlicht – maar dat zou wel moeten! Wij ontwerpen verlichting.

In een professionele omgeving is het bij het bekijken van het huis van de klant aanvaardbaar om met de verlichting te spelen. Maar terwijl je dit in een thuissituatie kunt doen, is het in een professionele omgeving volkomen aanvaardbaar – behalve wanneer je te laat komt opdagen – wat je vaak doet.

Een goede manier om ervoor te zorgen dat uw lichtontwerp doeltreffend is en plezierig in het gebruik, is een verlichtingsadviseur (of verlichtingsontwerper) ter plaatse bij u te hebben tijdens uw bezichtigingsuren. Deze persoon kan de leiding nemen en nuttige informatie verstrekken over het gebruik en de functie van de verlichting in de ruimte.

De consultant moet, als onderdeel van hun service hun geregistreerde kantoor met alle van de verlichting ontwerp expertise en technische buiging om u te helpen. Daartoe moet u als muchycle aantonen.

In ons dagelijks leven hebben we allemaal verlichting nodig. Van het zorgen voor duisternis voor de kinderen als ze naar bed gaan, tot het zorgen dat activiteiten in goede banen worden geleid. Neem even de tijd om na te denken over wat u nog niet de juiste mate van verlichting heeft gegeven. En het is belangrijk dat u uw mobiele telefoon of uw laptop kunt opladen en nog veel meer kunt doen.

Maak een bijlage aan het lichtontwerpprogramma en praat met uw adviseur over hoe u uw interieurs ontwerpt. U zult dan in staat zijn om een visueel beeld van uw ruimtes te tonen met levendigheid en drama.

Bij Studio Kruizinga beschikken we over de software om u te helpen bij het schetsen van de verlichtingsmaatregelen en het uittekenen van het project en de bijbehorende kosten. We hebben de expertise in huis om een advies te geven over hoe de ruimte gebruikt gaat worden. In samenwerking met lichtontwerpbureaus die zeer kostbaar kunnen zijn, zouden wij onze klanten de online softwareprogramma’s aanraden die u in staat stellen uw bestaande ontwerpen in de software te synchroniseren. Dit is slechts één optie – en ik geloof dat er vandaag nog andere komen – één voor één, en de benodigdheden komen er nog aan.

Van de apparatuur die zitten binnen de ingenieur warm dat bureau naar voren komt kan er een kleine kit die is bevestigd aan de riem van de persoon. De kit wordt geleverd met een adapter (die de Needless stekkers van een opdringerige mix van elektrische kabels ontmoedigt). Er is een Ledlamp die aan de onderkant van de lamp wordt geplaatst en een kleinere turf Ledlamp op een standaard aan de onderkant van het bureau. Aangezien uw loopbaan vereist dat u urenlang aan elkaar zit, fungeert de Ledlamp niet alleen als een nutsvoorziening voor de Ledlamp, maar ook als een hulpmiddel om de eigenaardigheden van het ontwerp te benadrukken – een van de meest voor de hand liggende mogelijkheden.

Als je het dus “goed” doet, zul je heel trots zijn.

Lees meer:

Lichtarchitect

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.